Biztonságtechnika

Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek kiépítése, karbantartása, automatizálás

Riasztórendszerek

Kamera és riasztórendszerek kiépítését, ezek távfelügyeletét, karbantartását is végezzük. Egyedi igények megoldásában is tudunk segíteni Ügyfeleinknek. Beléptető rendszerek, elektronikus munkaidő nyilvántartó, rendszám és arc felismerő rendszerek valamint a járványügyi helyzet miatt kialakult hő felismerő rendszerek segítségével is hatékonyabbá tudjuk tenni a járvány elleni védekezést adott területeken.

Élőerős őrzés

Cégünk fő profilja mellett, az élőerős őrzésben is tevékenykedünk. Hivatalok, telephelyek, építkezések és egyéb alkalmi jelegű őrzésekben is Megbízóink rendelkezésére állunk. Ki és beléptetést végzünk, gépjárművet ellenőrzünk, adott objektumban a Megbízó igényei alapján folyamatos járőrszolgálatot biztosítunk. Valamint rendezvények biztosítását is vállaljuk.

Készenléti szolgálat biztosítása

Cégünk készenléti vagyonőr szolgálata biztosítja Megbízóink számára a folyamatos őrzés ellátását, esetlegesen felmerülő plusz őrzést is elvégezzük. Biztosítjuk, hogy Budapesten és Bács-Kiskun megyében, a Megbízóink igényei szerint 1 órán belül a kért helyszínen az őrzési feladatok ellátásra kerüljenek. Ezzel a szolgáltatással elkerülhető, az esetlegesen a Megbízó részére a kieső vagyonvédelmi feladatok pótlása megfelelő szakszemélyzettel. Igények alapján más cégek vagyonvédelmi tevékenységét szakmailag ellenőrizzük, az eredményről pedig Megbízónkat tájékoztatjuk.

TÁVFELÜGYELET

Cégünk fő profilja a távfelügyeleti szolgáltatás. Telephelyek, nyaralók, lakóházak és irodák, közintézmények riasztórendszereit távfelügyeljük, igény esetén 24 órás kivonuló szolgálatot biztosítunk hozzá. Melynél kollégánk azonnal a helyszínre indul, az objektumot ellenőrzi. Feladatunk a riasztórendszerek jelzéseinek fogadása és jellegük szerinti intézkedés. Nem csak a betörés jelzéseket, hanem az áramszünetet, és a műszaki problémákat is figyelemmel kísérjük, erről a Megbízónkat azonnal tájékoztatjuk. Igény esetén a rendszereket javítjuk.

KIVONULÓ SZOLGÁLAT

24 órás kivonuló szolgálatunk, nemcsak saját ügyfeleinknek biztosítjuk, hanem több országosan is elismert távfelügyeleti szolgáltatóval is kapcsolatban állunk, ahol az Ő igényeiknek megfelelően kollégánk az általuk távfelügyelt objektumokat is ellenőrzi. Igény szerint alkalomszerű járőrszolgálatot biztosítunk az őrzött objektumok területén, riasztási esemény függvénye nélkül.