Távfelügyelet

Cégünk egyik kiemelt ágazata a távfelügyeleti szolgáltatás. Telephelyek, nyaralók, lakóházak és irodák, közintézmények riasztórendszereit távfelügyeljük az év minden napján 0-24 órában, igény esetén 24 órás kivonuló szolgálatot biztosítunk hozzá.

Melynél kollégánk azonnal a helyszínre indul, az objektumot ellenőrzi. Feladatunk a riasztórendszerek jelzéseinek fogadása és jellegük szerinti intézkedés. Nem csak a betörés jelzéseket, hanem az áramszünetet, és a műszaki problémákat is figyelemmel kísérjük, erről a Megbízóinkat azonnal tájékoztatjuk. Igény esetén a rendszereket javítjuk. 24 órás kivonuló szolgálatunk nemcsak saját ügyfeleinknek biztosítjuk, hanem több országosan is elismert távfelügyeleti szolgáltatóval is kapcsolatban állunk, ahol az Ő igényeiknek megfelelően kollégáink az általuk távfelügyelt objektumokat is ellenőrzik.

Ha Ön számára is fontos vagyona védelme, kérem keresse kollégánkat, Pandur-Süle Szabinát a +36 70 512 3130 -as számon vagy e-mailben a tavfelugyelet@szentinel.hu elérhetőségen.