Villanyszerelés

Mai életünk szinte elképzelhetetlen elektromos berendezések nélkül. 
Így nem mindegy ezen eszközök működésének folyamatossága, valamint biztonsága.

Cégünk bevételeinek 85 %-át ezen üzletágunk teszi ki. Főként ipari területen és a kkv szektorba végezzük ezen munkáinkat. 
A legkomolyabb nyugati normarendszereknek is megfelelünk, szakképzett kollégáink maximális felkészültséggel látják el az adott feladatot, mindenhol a szakmai és megbízói igényekhez igazodva.

A tervezést, a kivitelezést, és a szükséges mérési jegyzőkönyveket is egy kézben végig tudjuk vinni egy adott munkafolyamatnál.  A versenytársainkhoz képest abban tudunk többet nyújtani. Megrendelőinknek, hogy az összes elektromos munkát el tudjuk végezni, beléptető rendszer, kamera rendszer, riasztó rendszer, elektromos kapu, erősáramú szerelések, világításkorszerűsítés, villámvédelem tehát mindent, ami egy adott objektumban szükséges lehet.  A Megbízóink szeretik ezeket egy kézben tudni, illetve a kiépítés során sem kell a különböző szakmáknak egymást hátráltatnia, mert a tervezés során már ütemezve van minden munkafolyamat, a maximális gyorsaság és precizitás érdekében.

A kiépített rendszereink minden esetben kiemelt minőségű anyagok beépítésével valósulnak meg. 
Ezáltal tudunk a minőségi munkára és a beépített minőségi anyagokra garanciát vállalni. Igény esetén időszakosan karban is tartjuk a rendszereket, valamint több Partnerünknél is 0-24 órás rendelkezésre állást biztosítunk, elektromos meghibásodások gyors elhárítására is.
Amennyiben Ön is precíz, szakszerű kivitelezést szeretne. Kérem keressen bizalommal a +36 70 330 7676-os számon vagy e-mailben az ugyvezeto@kalosec.hu elérhetőségen.